Hizmet aşkıyla çalışıyoruz

Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, Sivas Valiliği ek hizmet binasında yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Genel Sekreter Kaya´ya inceleme gezisinde Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürü Göksel Yerlikaya ile ilgili teknik personeller

İncelemeler esnasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Genel Sekreter Kaya, kurumlarına ayrılan 579 milyon liralık ödeneğin yüzde 92 oranında olduğunu ifade ederek, ?Yıl sonu olması nedeniyle bu oran her saat başı artarak devam ediyor. Sivas İl Özel İdaresi olarak ilimiz merkezinden, ilimizin en ücra yerleşim yerine kadar büyük bir aşkla hizmet götürmeye çalışıyoruz. Sivas Valiliği ek hizmet binasındaki son durumu yerinde inceledik. Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürlüğümüz 2018 yılı içerisinde toplam 512 iş üretti. Bu işlerden 376 tanesi yılı içerisinde tamamlanmış durumda. 512 işin toplam maliyeti 995 milyon liradır. Bu rakamlar, idaremizin yönetmiş olduğu proje rezervinin ne kadar büyük olduğunun önemli bir göstergesidir. İlimizin lokomotif kurumu olan ve diğer kamu kurumları ile iş birliği içerisinde çalışan Sivas İl Özel İdaresi´nin, iş üretme kapasitesinin istatistiksel olarak yansıması bu rakamlardır? dedi.

?ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR?

7 farklı sektörde icra edilen çalışmaların yüzde 68 ile önemli bir payını Milli Eğitim yatırımlarının oluşturduğunu dillendiren Genel Sekreter Kaya, ?Sivas Valiliği Ek Hizmet Binası ve Suşehri Hükümet Konağı binası İçişleri Bakanlığı´nın finansal destekleri ile yürüttüğümüz çalışmalardır. Suşehri Hükümet Konağı tamamlanmış ve birimler yeni binalarına taşınmaktadır. Kültür merkezi inşaatı ise devam ediyor ve yüzde 80 oranında iş bitirme aşamasına gelmiştir. Kayak eğitim merkezindeki çalışmalar da büyük bir hızla devam ediyor. İlimiz sathında ihtiyaç duyulan bölgelerde yeni okullar yapılıyor. Bununla birlikte; okullarda eğitim ve öğretimin aksamadan devam etmesini sağlayan bakım onarım çalışmaları, doğalgaz dönüşümleri ve halı saha çalışmaları da sürdürülüyor. Bu vesileyle başta Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürümüz ve personelleri olmak üzere, projelerin yürütülmesinde emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Bu çalışmaların hayata geçirilmesinde bizlere liderlik eden Sayın Valimize, maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen milletvekillerimize, sabırla bu yatırımların hayata geçirilmesini bekleyen Sivaslı hemşerilerimize şükranlarımı sunuyorum? diye konuştu.

BEREKET VE HUZURUN ARTMASINI DİLİYORUM

Sivas İl Özel İdaresi´nin 2018 yılında ortaya koyduğu başarının 2019 yılında da devam etmesini dileyen Genel Sekreter Kaya, ?2019 yılının başta ailelerimize, mesai arkadaşlarımıza, Sivas´ımıza ve ülkemize güzellikleri getirmesini diliyorum. Bereketin ve huzurun 2019 yılında daha da artmasını temenni ediyorum. Herkesin yeni yılını tebrik ediyorum? açıklamasında bulundu.

01 Oca 2019 - 20:30 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kangal Gündem Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kangal Gündem hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kangal Gündem editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kangal Gündem değil haberi geçen ajanstır.