?Yeni yıl yeni bir başlangıç ve umut demektir?

Sivas Valisi Salih Ayhan´ın Yeni Yıl dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

Mesajına "Saygıdeğer Sivaslılar" diyerek başlayan Vali Ayhan; şu ifadeleri kullandı. "Bir yılı daha geride bırakıyor, yeni bir yıla giriyoruz. Yeni bir yıl, yeni bir başlangıçtır, yeni bir umut demektir, yenilenmektir ve güçlenmektir. Aynı zamanda her yeni yıl, büyüyen umutların, yeni heyecanların, beklentilerin ve mutlu yarınların habercisidir. Ülkemizin bölünmez bütünlüğünü ve tek bir vücut olarak kenetlenişimizi, çalışarak her gün daha büyüyen bir şehir ve ülke olduğumuzu herkese göstermektir.

Yeni yıllar bir dönüm noktasıdır, geçen bir yılın muhasebesinin ve yeni yıla ilişkin yol haritasını belirlenmenin fırsatıdır. Bizler bu anlayıştan hareketle hemşehrilerimize daha iyi hizmet verme, ilimizin potansiyelini daha iyi noktalara taşıma azim ve gayreti

Bu güzel şehirle kendini ilgili ve sorumlu hisseden her Sivaslıya düşen yegâne görev, her şeyden önce birlik ve beraberlik içerisinde moralimizi ve heyecanımızı yüksek tutup, sahip olduğumuz değerlerin kıymetini ve değerini bilerek, Sivas sevdası ortak paydasında buluşmaktır.

Bu şehri; ekonomik, sosyal, kültürel her alanda en üst sıraya yükseltmek için yorulmadan çalışmaktır. Bu şehre sevdalanmaktır." dedi.

Yaklaşık iki ay önce göreve başladığını ifade eden Vali Ayhan; "Hedeflerimize ulaşmak için çizdiğimiz rotayı gerçekleştirmenin, sorunlara çözüm üreterek, engelleri aşmanın yolu; kardeşlik, samimiyet ruhuyla birlik ve beraberlik içerisinde daha çok çalışmaktır. Zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde kullanmaktır. Yeni bir yılın heyecanıyla Sivas´ımıza ulusal ve uluslararası platformlarda hak ettiği konuma ulaştıracak projelerin hayata geçirilmesi temel amacımızdır."

Vali Ayhan 2019 yılı için temennide bulunarak; "Bu duygu ve düşüncelerimle, ilimizin daha müreffeh yarınlara ulaşması yönünde, yoğun mesai harcayan, zamanını, ilgisini ve desteğini esirgemeyen kamu kurumlarımızdaki tüm personelimize, sivil toplum örgütlerimize, basınımızın değerli mensuplarına ve tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.

2019 yılının başta Sivas´ımız, ülkemiz ve tüm insanlık için hayallerin ve umutların gerçeğe dönüştüğü bir yıl olmasını, sağlık, mutluluk ve başarılar getirmesini diliyor, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum." dedi.

01 Oca 2019 - 20:26 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kangal Gündem Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kangal Gündem hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kangal Gündem editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kangal Gündem değil haberi geçen ajanstır.