BÜLENT YILDIRIM MAÇIN ÖNÜNE GEÇTİ

Fenerbahçe´nin kazanacağından emindim. Bunu bir önceki yazımda da yazmıştım. Ancak Bülent Yıldırım´ın bu kadar kötü maç yöneteceğini asla tahmin edemezdim.

BÜLENT YILDIRIM´IN HAKEMLİK YETENEĞİ YOK

Hakemlik de bir yetenek işidir. Görmek ve daha önemlisi gördüğünü doğru yorumlaya bilmek beceri ister. İşte bu noktada Bülent Yıldırım´ın bu vasıflara sahip olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Sadece bu maç için verdiği anlamsız ve saçma kararlar için bunu söylemiyorum. Daha önce yönettiği daha doğrusu yönetemediği maçları göz önünde bulundurarak bunları söylüyorum. Kesinlikle Türk Hakemleri kırmızı alarm veriyor. Artık futbol severlerin buna katlanacak sabrı kalmadı. Hakemlerin futbolumuza daha fazla zarar vermesini engellemek adına bir an önce harekete geçmesi gerekiyor.

FENERBAHÇE YİNE GERİ DÖNDÜ

Ligde bunu en iyi yapan takım oldukları kesin. Geriye düştükleri andan itibaren tam konsantre oynayarak rakip üstünde ciddi bir üstünlük kuruyorlar. Baskın ofansif oyunları sonucunda da skoru alıyorlar. Bu senaryo Sivas maçında da gerçekleşti. Özer´in golüne Soldado ile cevap verip daha sonrasında Tolgahan´ın hatası sonrası gelen Ekici golü maçı Sivas´tan Fener´e verdi.

DİABATE´DE ETKİSİZ OLUYOR

3 Forvetinde sakat olmasından dolayı , santrafor bölgesinde oynayan Diabate takıma katkı veremiyor. Saf bir çizgi oyuncusu olan Diabate , Stoperlerin arasında kayboluyor. Kone´nin sahalara dönmesi Diabate´nin performansını da etkiler.

SONUNDA MİLLİ TAKIMDA

Emre Kılınç bunu sonuna kadar hak etti. Son 3 yıldır oynadığı futbol ile Sivasspor´un en önemli Hücum kozlarından olan Emre çıktığı her maç üzerine koydu. Milli Takımda direk as kadroya girmesi zor ama zamanla bunu da yapabilir.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Sedat Doğan - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kangal Gündem Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kangal Gündem hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kangal Gündem editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kangal Gündem değil haberi geçen ajanstır.



Anket KANGAL BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMALI?
Tüm anketler